Follow:

Årets adventskrans og kalenderlys

​Så blev det den 1. søndag i advents. Og vi kan tænde den første lys i adventskransen. Jeg har fået lavet både min adventskrans og kalenderlys. Jeg er egentlig meget glad for udtrykket, men jeg kan ikke rigtig finde ud af om der mangler noget? Nogle ideer eller forslag?

Min weekend har stået på julefrokost fredag og masser af arbejde hele weekenden. Så nu står den bare på sofa og hygge med kæresten inden at en ny og lang uge starter. Min uge kommer igen til at være fyldt med masser af ting. Julehygge med arbejdet, event med en veninde, arbejde og julefrokost med familien. Så der er masser af se til.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Camilla

    Synes det er sådan nogle fine juledekorationer, du har fået lavet! Så smukke og minimalistiske (:

    30/11/-0001 at 00:00
  • Leave a Reply