Follow:

Det nyeste blæk

Nu er det blevet tid til at vise mine nyeste tatoveringer frem. Jeg er blevet ret godt tilfreds med dem begge to. Dog skal den ene lige have en gang mere, da den har nogle små utydeligheder flere steder.

Mine tatoveringer har aldrig haft nogen videre betydning eller mening. Det har altid bare været ‘pynt’. Denne gang har den ene dog en hvis betydning. Det er nemlig min lillebrors stjernetegn, men som stjernebillede. Jeg elsker at den er sammen sat af både prikker og streger, som giver det her virkelig simple og flotte udtryk. Jeg er i hvert fald helt vild med det.

Min anden tatovering har ikke samme betydning som den anden, dog er det en tatovering som jeg har ønsket mig i flere år. Jeg har i flere år ønsker at få en armring tatoveret, men har været meget i tvivl om hvordan den skulle se ud og om jeg kom til at fortryde at have den. Nu er jeg ikke et sekund i tvivl om at det er en af de tatoveringer som jeg er aller gladest for. Måske er den en kombination af at gå og ønske det så længe og så at jeg virkelig synes det giver et fedt udtryk. Jeg elsker den personlighed som en tatovering giver, og altid noget ekstra til ens stil.

Jeg har allerede en masse ideer til mine næste tatoveringer, se blandt andet det her indlæg. Jeg tror at den næste bliver en bog eller Mumrikken, men det er aldrig til at sige om jeg kommer på noget endnu bedre i mellemtiden.

Ny vil jeg smutte tilbage til alle mine afleveringer og eksamen som er ved at tage pusten fra mig.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Emilie Ildstein

  Hvor er de fine!❤️

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Line Christensen

  Fine tatoveringer! Ville gerne selv have nogle, men det skal godt nok velovervejes først! Haha

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply BlogbyEa

  Hvor er de flotte! Jeg er helt vild med stjernebilledet – det er en sød ide <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Rikke Simonsen | Flyv med mig

  De er simpelthen blevet sååå fine!

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack

  Tak <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Leave a Reply