Follow:

D.I.Y stor julestjerne

Glædelig 2. søndag i advent! Sidste år lavede jeg denne video, hvor du kan se hvordan du nemt kan lave en virkelig fin julestjerne. Jeg tænkte at den godt kunne tåle at blive vist igen i år, da den stadig er virkelig fin at have hængende og rigtig nem at lave. Jeg lavede blandt andet et par stykker af dem da vi pyntende kontoret op i mandags, dog uden lyskæde.

Nu er sneen også kommet til Fyn, så det er lige vejr til at være indendøre og hygge. Vi skal til julefrokost hos svigermor i dag. Det er altid spændende at se hvad hun har fundet på af mad.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Wauw virkelig en fed video!!

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply BLOGBYCC

  De er så cool de der! tak for videoen, den må jeg lige gå i sømmene så jeg kan lave dem med mine unger på mit arbejde :-* <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Leave a Reply