Follow:

Event med Dahl PR

Reklame – Inviteret

I sidste uge var jeg inviteret, sammen med en masse andre skønne Odense bloggere, til at se Dahl PR’s showroom. Til daglig ligger det i København, men for en enkelt dag havde de taget en masse af deres produkter med til Odense. På selve dagen lånte de mest fantastiske lokaler, hvor Odense Fodplejeskole til daglig har klinik sammen Corpus Care.

Jeg faldt straks for blandt andet skoene her som er fra Fourrure. Jeg er helt vild med pelsen ovenpå, og så fandtes de både i loafers og med hæl. Jeg har jo et eller andet med sådan noget der har lidt pompom. Jeg læste hos Sarah at man skulle følge dem på Instagram, og det tip vil jeg gerne give videre, det er virkelig nogle fede sko og en lækker profil.

Udover skoene var jeg totalt forelsket i smykkerne fra Mai Copenhagen. Jeg elsker det her lidt rå udtryk de har, som passer lige ind i den smykkestil jeg har. Mai var der selv til at fortælle om hendes smykker og hvor hun finder inspiration, hvilket jeg synes var mega fedt. Jeg har især forelsket mig i den serie af ringe som hedder Elegant diamond. Da det var sidst på dagen, var lyset ikke særlig godt så jeg har desværre ikke fået taget et billede der fanger hvor smukke de er, så hop evt. forbi hendes instagram @maicopenhagen, for at se dem. Derudover var jeg også helt vild med de perlearmbånd som du kan se på billedet, de ville også passe perfekt ind til resten af det armlir jeg altid har på håndledet.

I dag står den på arbejde og det gør den sådan set også i morgen. Lidt kedeligt, men man bliver jo glad for lønnen i januar. Skal du bruge weekenden på noget spændende?

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply