Follow:

Event med Odense Symfoniorkester

Reklame – Inviteret til event

Før jul var jeg så heldig at blive inviteret til event med Fynske Influencers, som havde stablet et virkelig fint event på benene sammen med Odense Symfoniorkester. Vi startede aftenen med bobler og nogle virkelig lækre anretninger som var lavet af Små Retter. Der var lidt til en hver smag og også lidt and og postej for det var et julearrangement. Efter lidt mad, lidt snak og billeder ikke at forglemme, tog vi videre over for at høre selve symfoniorkesteret. Vi var inviteret ind og høre Julekoncerten Christmas Carols. Det var virkelig en hyggelig og fin oplevelse, og især sidste halvdel af koncerten fik én rigtig i julestemning. Jeg havde dog ikke forventet at vi også skulle synge fælles julesang, men det var egentlig meget hyggeligt, for så kunne man næsten ikke andet end at komme i julestemning. Det mindende mig i hvert fald om den jul vi holder, hvor man danser om træet og synger julesange i fællesskab.

I aften er jeg igen så heldig at skulle til event med Fynske Influencers, denne gang skal vi på Molotov og skåle nytåret ind. Jeg glæder mig rigtig meget for det plejer virkelig at være hyggeligt når vi sådan samles. Det er også sådan at alle er helt indforstået med at der lige skal tages billeder inden man kan spise eller drikke.

Nu vil jeg skynde mig tilbage til eksamenslæsning som virkelig trækker tænder ud i øjeblikket og derfor her er lidt stille. Men følg gerne med på instagram @frejjack i stedet, der sker trods alt lidt mere.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply