Follow:

Glædelig jul

Så kom dagen som har været ventet længe. Jeg er kommet hjem til familien og ser frem til et par dage hjemme i Svendborg, inden jeg igen vender snuden mod Odense. Jeg har glædet mig rigtig meget til at holde jul i år, og også været rigtig spændt på det. Kæresten og jeg skal nemlig holde rigtig jul sammen for første gang. Men efter 8 års forhold så tror jeg ikke det bliver noget problem. Vi skal være hos min mor i år og bliver en del mennesker, så der bliver tryk på. Vi har fået ansvaret for rødkålen i år, og der har kæresten så været i fuld gang med at lave rødkål til den helt store guldmedalje.

Nu vil jeg smutte tilbage til familien og hjælpe med de sidste forberedelser. Jeg ønsker jer alle sammen en rigtig glædelig jul.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply