Follow:

Tre par er da ikke for meget.. vel?

Jeg har fundet et par sko som jeg er så ovenud glad for at jeg simpelthen ikke har kunne nøjes med et par. Til mit forsvar er de jo ikke 100% ens. Hvis du spørg mig er det detaljen som gør det hele og det er det så også i dette tilfælde. Dem med gulddetaljen er de ældste, og jeg tror de er købt for måske 2 år siden eller sådan noget. De er måske også ved at være temmelig slidt nu. Men så er det jo godt at jeg har købt et par både med ruskind for et år siden cirka og nu igen købt et par i skind.

Det bedste af det hele er at de er så behagelige at have på. De føles lidt lige som at have sine sutsko på en hele dagen. Dog er de ikke vildt varme og passer måske ikke helt til årstiden, meeenn med en lille sok i kan det dog godt gå alligevel. Jeg fandt de sidste jeg købte på udsalg og du kan stadig finde den sorte sat ned lige her. Der er dog også en masse andre farver.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply