Follow:

Update #decemberbøger

Mening var egentlig at jeg skulle læse Game of Thrones, som jeg skrev tilbage i november. Men så fik jeg den her i fødselsdagsgave, da vi holdt en lille før fødselsdag/kandidat fest for familien. Så den var jeg simpelthen nødt til at læse. Jeg kender forfatteren personligt da han er en ven af familien, og derfor var jeg også ret nysgerrig på hvad han havde skrevet. Jeg blev ret positivt overrasket da jeg så læste bogen. Den fangede mig virkelig. Både det historiske aspekt i den og så har jeg altid synes at vikingetiden var ret fascinerede. Jeg er sikker på at hvis du er til serien Vikings så vil du helt sikkert også synes at bogen her er spændende.

Bogen er en historisk roman og bygger på optegnelser af den tyske biskop Thietmar af Merseburg. Men omstændighederne omkring disse optegnelser er ret mystiske og måske lidt svære at tro på. Men på den anden side så ville det ikke komme bag på mig hvis det var sandt.

Selve bogen handler om Hagen Gormfoster, som bliver adopteret af Gorm Knudssøn som er efterkommer af dem gamle konge slægt og Ragner Lodborg. Bogen fortæller om hans opvækst og om de lidt udsædvanelige ting som hænder ham, samt de togter som han begiver sig ud på i kongens navn.

Mangler du en sidste julegave til en som elsker historier om vikingetiden, så er det her i hvert fald et godt bud.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply