Follow:

2018 kalendere

1/Link | 2/Link | 3/Link | 4/Link | 5/Link | 6/Link | 7/Link | 8/Link

Hvis ikke man har fundet en kalender for det nye år endnu, så er det vist ved at være tid. Derfor har jeg samlet nogle fine nogle af slagsen som jeg har været på Ebay eller Amazon for at finde. Jeg har selv en kalender som jeg købte sidste år i Søsterne Grene og som er en kalender hvor du selv skal skrive dato i. Det er lidt besværligt, men på den anden side så er det også lidt hyggeligt at sætte sig ned og få skrevet i den og give mig selv tid til at overveje hvad jeg skal hvilke dage.

Hvis ikke jeg havde haft en så havde jeg nok bestilt en af disse hjem. Er vild med dem alle sammen, men mit kattehjerte kan næsten ikke leve uden nr. 4. Og så er den tilmed med katte citater, what not to love?! I stedet har jeg så bestilt en notesbog hjem da jeg også elsker notesbøger og skriver alt muligt ned i dem. Jeg har bestilt denne hjem, som jeg fandt gennem et virkelig fint indlæg som Katarina Natalie har lavet. Så hvis du vil have endnu mere inspiration til både notesbøger og kalendere så hop over forbi hende og se dem hun har udvalgt.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Camillia

  Er helt vild med nummer 7! <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Emilie Ildstein

  Hvor er de fine! <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Camilla

  Av nogle flotte kalendere, du har fundet frem! Selv har jeg allerede en kalender fra Atelier Aarhus, men jeg havde nu også set den fine marmor kalender flytte ind i min håndtaske (:

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Camilla

  De er godt nok fine alle sammen! Jeg er især vild med nr. 7 fordi marmor er så floot <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack

  hehe de er rigtig fine! Ja den er også virkelig flot!

  30/11/-0001 at 00:00
 • Leave a Reply