Follow:

3 ting jeg gerne vil være bedre til

Lidt i forlængelse af mit ord for 2018, er der tre ting jeg rigtig godt kunne tænke mig at blive bedre til. Læs indlægget om mit ord for 2018 her.

For det første ville jeg gerne blive bedre til at huske og drikke vand. Jeg drikker en del kaffe og nogle gange også the i løbet af dagen, men jeg kan godt være rigtig dårlig til at få husket at drikke vand. Jeg får tit hovedpine sidst på dagen og jeg har lidt min væskebalance mistænkt for at have en del af skylden. Jeg har tidligere haft en app på min mobil som skulle hjælpe mig med at huske at drikke vand. Men jeg slettede den igen da jeg synes at jeg havde fået styr på det. Men nu har jeg installeret den igen, for igen at få styr på min væskebalance. App’en hedder Hydro Coach og minder dig om når det er ved at være tid til at drikke noget mere vand.

En anden ting jeg godt kunne tænke mig at blive bedre til er at ligge min mobil væk og få en offline pause. Jeg tager lynhurtigt min mobil op når jeg ikke lige laver noget, hvilket godt kan irritere mig. Hvorfor kan jeg ikke bare finde ud af at underholde mig selv uden telefonen? Og gjorde det noget hvis jeg ikke var underholdt hele tiden? Til en start er jeg begyndt på at ligge den væk når jeg går i seng. Jeg sætter en alarm og så ligger jeg den væk og læser en time eller to i min bog. Det hjælper mig med at slappe af og gør mmig klar til at sove. Dog har det stadig været svært for mig at falde i søvn den sidste måned. Det skyldes nok nærmere eksamensstress end det skyldes min mobil. Det lille aften ritual vil jeg helt sikkert holde fast i, men jeg vil også gerne blive bedre til at ligge den væk i løbet af dagen. Jeg ved der findes forskellige apps som fortæller dig hvor meget du bruger din mobil i løbet af dagen, men det er som om det ikke har en effekt på mit forbrug. Er der nogle som kender et godt trick eller skal jeg bare lære at tage mig lidt sammen? Jeg tænker ikke jeg kan være den eneste som har den udfordring?

Den sidste ting som jeg gerne vil være bedre til er tørbørstning. Jeg har fået den her tørbørste i julegave og er super glad for den. Jeg har brugt den et par gange og kan fornemme at min hud og krop er ret godt tilfreds med behandlingen. Men jeg er ikke ret god til at få husket det i hverdagen. Jeg er ikke typen der går i bad hver dag, fordi jeg i forvejen har en meget sart hud som ikke tåler vand særlig godt og især ikke om vinteren. Men det skulle både være godt mod appelsinhud, fjerne døde hudceller, sætte gang i blodcirkulationen og udrense affaldsstoffer gennem lymfesystemet. Er der nogle der har erfaring med tørbørstning?

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply