Follow:

boggaver

​Jeg fik aldrig vist alle de fine bøger som jeg fik i gave, både til jul og fødselsdag. Jeg elsker virkelig at få bøger i gave. Så at få hele 7 bøger i gave er helt vildt lækkert. Jeg ser frem til at skulle læse dem alle sammen. Jeg afholdte en afstemning på min instagram @frejjack den anden dag, om hvilken bog jeg skulle starte med at læse. Der vandt Haabet af Mich Vraa stort over Lodbrogsønnernes Hævn, så den er jeg gået i gang med. Meen jeg kunne ikke helt lade være med at gå i gang med Mumibogen, så den læser jeg ved siden af. Men det er også en helt anden slags bog og der står ikke så meget på siderne så den er rimelig hurtigt læst. Men den er bare så smuk og virkelig fin med alle de små tegninger og de små citater fra tidligere bøger. Det bliver helt sikkert sådan en bog som jeg vender tilbage til og kigger i af flere omgange. 

Jeg glæder mig rigtig meget til at læse dem alle sammen. Især Haabet, Blækhat og Lodbrogsønnernes hævn har jeg virkelig ønsket mig, og ser helt vildt frem til at læse. Det er alle sammen bøger som har fået rigtig meget omtale og anmeldelser, så jeg vil ikke til at fortælle hvad de handler om for det ved I nok allerede på forhånd, men der kommer helt sikkert en anmeldelse når jeg har læst dem og de andre.

Har I fået nogle gode bøger i julegave?

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply