Follow:

Bogudfordring 2017

​Tilbage i februar besluttede jeg mig for at jeg ville læse mig igennem min bogreol i 2017 (indlæg her). Derfor er det blevet tid til lige at lave en opdatering på hvordan dette gik. Jeg talte dengang at jeg havde 36 bøger som jeg ikke havde fået læst. Præmissen blev at jeg skulle læse dem alle sammen og hvis jeg ikke kunne få dem læst så skulle de gives væk, for at andre kunne få glæde af dem.

Da jeg talte i dag havde jeg 13 stk tilbage som jeg ikke har fået læst. 7 af dem er de ungdoms hestebøger som man ser øverst i reolen. Dem kommer jeg ikke til at skille mig af med. Jeg har lidt en plan om at jeg vil forsøge at nå at læse dem færdig i 2018, men de fanger mig bare ikke helt på samme måde som da jeg var yngre. Men jeg vil rigtig gerne have dem til den dag jeg får et barn som måske vil synes det er det fedeste. Derfor bliver de. Men jeg har så de sidste 6 bøger og der er en stor del af dem som jeg regner med at give væk. Den ene er Kongernes kamp, som jeg er i gang med men som jeg ikke er helt færdig med endnu. Den bliver selvfølgelig også. Og så har jeg Stillidsen som jeg virkelig gerne vil have læst, men som jeg virkelig synes er svær at komme igennem. Men resten de kommer afsted. Det er primært krimi. En genre som jeg bare ikke er ret fanget af mere. Planen er at jeg vil stille dem ned i byttekassen der er ved Munke mose når den bliver sat op igen. Kender I andre steder i Odense hvor man kan give dem væk til andre?

 Jeg har så til gengæld hentet app’en Goodreads, som jeg virkelig er blevet glad for. Det er en app hvor du samler de bøger du gerne vil læse, dem du er i gang med at læse og dem du har læst. Her kan du også følge med i hvilke bøger dine venner læser og hvad de synes om dem. Jeg er mega glad for den og bliver meget inspireret af hvad andre læser. I kan finde min profil her og følge med i hvordan min reading challenge for 2018 går.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Lisbeth

  Jeg donerede sidste forår en kæmpe stak bøger til Læs for livet – jeg kan desværre ikke lige finde ud af, hvornår de samler ind igen, men man kan så vidt jeg kan se, donere hele året. Så går dine bøger i hvert fald til et godt formål!

  Med hensyn til Stillidsen, så må jeg indrømme, at jeg var svært skuffet over den. Jeg havde hørt SÅ meget godt om den, men for mig var den vitterligt bare lang og uden noget egentligt indhold…

  Knus

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack

  Jeg har også selv doneret til Læs for livet, så dog lige den anden dag at der er sådan en bog-bytte-kasse ude i skibhus, den må jeg lige se nærmere på..

  30/11/-0001 at 00:00
 • Leave a Reply