Follow:

Tanker om 2018

Nu er 2017 slut og vi er hoppet ind i det nye år. Jeg synes på en gang at året både er gået hurtigt og langsomt. Jeg glæder mig til at se hvad 2018 bringer med sig og især fordi jeg færdiggøre min bachelor til sommer. Jeg er stadig rigtig meget i tvivl om hvor vidt jeg vil læse videre eller ej, lige nu hælder jeg mest til at finde et job og komme ud på arbejdsmarkedet. Men på den anden side kan jeg godt se fordelene i at fortsætte og tage en kandidat. Det er nogle af de tanker jeg lige nu går og bokser med, for selvom det først er til april jeg skal vælge, så fylder det allerede rigtig meget.

Jeanette Hardis skriver på sin blog at man skal vælge et ord for det nye år og leve efter det (her), det synes jeg er en helt vildt fin ide og et godt initiativ. Jeg har aldrig selv været så meget til nytårsfortsæt. Måske fordi jeg aldrig kan holde dem. Så ideen om et ord eller et mantra at gå efter givet meget mere mening for mig. Jeg har ikke lige fået sat mig ned og overvejet hvad mit ord skal være, jeg har så meget mellem ørene for tiden med eksaminer osv. Men jeg har nogle ide om hvilke ord som kunne være i spil. Jeg tror mest af alt det handler om for mig, lige at stoppe op og mærke efter i en travl hverdag. Hvilket jeg ikke har været ret god til. Jeg flyver rundt til alt muligt fordi jeg ikke har lyst til at gå glip af noget, og jeg har fået så mange nye muligheder og tilbud det sidste år, som er svære at sige nej til. Og det er ikke sikkert jeg skal sige nej til noget. Men måske bare lige stoppe op og overveje hvad det giver mig og om det er det værd.

Jeg har rigtig mange drømme for fremtiden. Men der skal også lige være tid til at udfylde dem. Jeg er ret sikker på at 2018 kommer til at opfylde endnu flere af de drømme jeg har for fremtiden, om ikke andet så i hvert fald et skridt på vejen.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Jeanette H

  En rigtig god retning er i hvert fald at have refleksioner omkring processen og, hvordan du gerne vil have dit 2018 til at være. Så allerede dér er du langt af vejen. Jeg glæder mig i hvert fald til at følge med i 2018!

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Camilla

  Det lyder egentlig som en ret god idé at vælge ét ord at leve efter frem for utallige nytårsfortsæt. Det er også meget fornuftigt, at du i 2018 vil prøve at lytte mere til dig selv. Det burde vi alle gøre engang imellem (:

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Rikke Simonsen | Flyv med mig

  Jeg håber på meget mere dig i 2018! <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Leave a Reply