Follow:

2 dokumentarer til de modeinteresseret

House of Z

Et lille søndag indlæg herfra. Jeg skal i dag bruge søndagen på at slappe af og så har jeg en kreadate med en sød veninde. Vi skal hækle, drikke te og snakke.

Hvis du bare skal bruge dagen på sofaen så er der her to forslag til dokumentarer om modeindustrien.

Den første er egentlige to-i-en, da det er en dokumentar i to dele. Den handler om modehuset Dior hvor man får et unikt indblik bag om det hele og hvor de arbejder med især Haute couture delen. Du kan finde dem på DRs side lige her.

Den anden er House of Z. Det er en dokumentar om designeren Zac Posen som allerede som meget ung får stor succes. Men så er det som om succesen stiger ham til hovedet og det hele ramler om ørene på ham og hans nye modehus. En virkelig spændende dokumentar som også viser de knap så fashionable sider af modeindustrien. Find den på Netflix.

Rigtig god søndag 🙂

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply