Follow:

DIY – hæklede hue med pelskvast

hæklede hue med pelskvast

​​​​Jeg har flere af sådan nogle pelskvaste som jeg har hængende på mine tasker. Da den ene så faldt af, skulle den jo have et nyt formål, derfor besluttende jeg at hækle en hue. ​Jeg har fulgt Lutter idyls opskrift som du kan finde lige her, jeg har dog lavet et par ændringer. Huen er blevet lidt stor i det synes jeg så derfor er ændringerne også derefter.

Følgende har været min fremgangmåde:

Nål: str. 3

Garn: 100 g Alpacka solo fra Jarbo

Slå først 75 luftmasker op og vend med 2 luftmasker. Resten skal hækles som halvstangmaske i bagerste led og ved med 2 luftmasker. Gentag dette i 70 rækker. Mål dog efter løbende om huen passer i omkreds, jeg har et meget lille hoved derfor kan der være stor forskel. Når stykket er stort nok hækl det sammen med fastmasker hele vejen op. Til sidst sy den sammen i toppen og fastgør pelskvasten.

 Nu vil jeg pakke mit seneste projekt og tage til Svendborg for at besøge min mor. Jeg skal kun være der til i morgen, hvor jeg skal til Odense igen for at fejre en veninde og søndag står på kreahygge med nogle skønne kvinder. Rigtig god weekend!

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply