Follow:

DIY – Nøgleringe

DIY nøglering

Reklame – indlægget er udgivet i samarbejde med Engelbert Strauss

Hvis du er så heldig at have vinterferie, så er der forhåbentlig masser af tid til at være kreativ. Jeg har for nogle år siden fået en rigtig fin nøglering af min mor i læder. Desværre er den lavet sådan at nøglerne ret ofte falder ud hvis den hænger fast i noget. Derfor har jeg valgt at lave nogle nye nøgleringe. Den ene er til mig og den anden er til kæresten. Når man skal finde sine nøgler nede i tasken, så er det lidt nemmere hvis nøgleringen har lidt farve.

Det vigtigste da jeg skulle lave de nye nøgleringe var at mine nøgler ikke kunne falde ud. Jeg har valgt både at lave en som med en karabinhage og en med sjækel. Begge dele kan du købe hos Engelbert Strauss. Falkskærmsnoren har jeg købt hos Panduro og den imiteret ruskinds snor har jeg købe hos Søsterne Grene, begge i 3-pak med forskellige farver.

Begge nøgleringe er rimelige simple at lave. Til den pink nøglering har jeg brugt følgende:

 • Imiteret ruskinds snor
 • Karabinhage
 • Pap
 • Saks
 • Lim

Man tager et stykke pap og folder det i den højde man ønsker ens vedhæng skal være. Herefter vikles snoren rundt om pappet, ligesom hvis man ville vikle det op. Vikle hele snoren på, men gem to stykker som skal bruges til at binde rundt om og til hanken. Tag snoren af pappet og kom det ene stykke snor i gennem og bind en knude så det hele ikke går fra hinanden. Herefter bindes det sidste stykke snor om og limer enderne sammen. Herefter klipper man snoren op i enden. Søsterne Grene har lavet en virkelig fin video til hvordan man gør lige her.

Til den knyttede nøglering har jeg brugt følgende:

 • Faldskærmssnor
 • Sjækel
 • Skruetvinge
 • Lim og ligther

Jeg har knyttet siden jeg var barn, så for mig ligger det vist bare i hænderne. En fordel er at have en skruestvinge som man kan sætte fast på bordet og så kan man binde sit arbejde fast til det. Det gør det altså noget nemmere at arbejde. Du kan finde skruetvinger hos Engelbert Strauss lige her.

Du starter med at sætte snoren du skal binde om fast på sjæklen og herefter “binder” du en knude omkring snoren. Se billedet nedenfor. Når din knytning er så lang som du ønsker, tager du den snor som skal gemme de andre fra og de andre klippes af og brændes i enden så de ikke går op. Herefter vikles den sidste snor rundt så det bliver pænt, den brændes også i enden og limes derefter fast.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Camilla

  Virkelig flot nøglering ☺️

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Jeanette Henriksen

  Ej, hvor er de bare fine.. Elsker virkelig de der kreative hjemmelavet ting.. Knus Jeanette – http://www.jeasblanketanker.dk/

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Camilla

  Hvor er det bare nogle fine nøgleringe! Er så vild med den lyserøde (:

  30/11/-0001 at 00:00
 • Leave a Reply