Follow:

Ebay goodies

ebay goodies

1/Link | 2/Link | 3/Link | 4/Link | 5/Link

Jeg delte i sidste uge et billede af en virkelig fin notesbog (@frejjack) jeg havde købt på Ebay, der var et par stykker som spurgte hvor den var fra. Så derfor får I lige en lille collage her med den og nogle andre ting jeg har kig på i øjeblikket.

Den ene af mine små pelskvaste er som sagt faldet af min taske så nu mangler jeg en, derfor har jeg lidt overvejet at bestille en af ovenstående hjem. Jeg synes de er helt geniale og virkelig fine. Jeg hælder nok mest til at bestille enhjørningen hjem. Dog har jeg ikke helt besluttet mig for hvilken en af dem. Hvilken én kan I bedst lide?

Jeg har til gengæld bestilt det her cover hjem. Det bliver lavet med navn eller en tekst som man selv ønsker. Der findes tre forskellige skrifttyper som alle er ret cool. Jeg har dog valgt at bestille den I ser på billedet hjem og så med mit navn på. Jeg sidder dog lidt nu og overvejer om jeg skulle have haft et fedt statement på den i stedet for.

Nu vil jeg springe i køkkenet og forberede aftensmad, inden jeg skal arbejde lidt foran fjernsynet.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Eline Tychsen

    Okay ELSKER flamingoen haha! Den seriøst for sjov!!!

    30/11/-0001 at 00:00
  • Leave a Reply