Follow:

Det er okay

Ofte kommer verden til at fremstå absurd perfekt, sådan at man næsten får lyst til at kaste op.
Jeg er ikke på nogen måde perfekt, selvom det måske kan fremstå sådan. Jeg får tit spørgsmål fra andre om hvordan jeg altid kan have gang i 117 ting på en gang og have styr på det hele. Svaret er at det har jeg langt fra! Lige i øjeblikket har jeg ikke styr på en skid for eksempel. Jeg bruger alt for meget tid på alt muligt og glemmer ofte at lytte til min krop. Jeg slår mig selv i hovedet konstant over at jeg er bagefter og jeg ikke når alt det jeg gerne vil. Jeg løber rundt som om livet slutter lige om lidt, selvom jeg ingengang er halvvejs.

Jeg er typen der simpelthen ikke vil gå glip af noget.

Og det har jeg i øvrigt ikke fra fremmede.

Min far er præcis lige sådan (det er derfor jeg kalder han manden med de 1000 hobbyer). Det er virkelig svært for mig at sige nej tak, ikke denne gang. For jeg vil så gerne, så meget.

Min kæreste har været en del på kursus i den seneste tid, hvilket gør at han er væk i flere dage af gangen. De dage han ikke er hjemme fylder jeg til randen med opgaver og arrangementer, som om jeg ikke har tid til at nå det når han er hjemme. Men sandheden er nok at jeg fylder mine dage med 1000 ting for ikke at komme til at savne ham for meget. Og når han så ringer hjem om aftenen og vil snakke har jeg enten ikke tid fordi jeg lige skal ordne noget eller er så træt at jeg halvt sover i telefonen.

Den evige do to liste gør det svært for mig at slappe af. Jeg har konstant ting jeg ikke når på den. Men måske er det fordi det simpelthen er fysisk umuligt for mig at nå 20 to do ting om dagen, når ingen af dem handler om hverken søvn, mad eller afslapning.

Men efter et styrt på cykel for snart en måned siden er der bare ikke rigtig noget energi at tage af. Jeg har konstant ondt i ryggen og hovedet, hvilket gør at jeg for det første ikke sover om natten. Og for det andet er så træt i løbet af dagen, at når vi når til kl 20, så er jeg stort set faldet i søvn. Det har fået sat tingene lidt i perspektiv. For jeg er simpelthen nødt til at passe lidt på mig selv.

Derfor er jeg nødt til at sige til mig selv AT DET ER OKAY ikke at have overskud altid. DET ER OKAY ikke at nå alle 20 ting på to do listen, og måske endda skære dem ned til 5. DET ER OKAY at være træt og måske lidt ked af det nogle gange, for mennesker er ikke perfekte (selvom vi tror det). DET ER OKAY at sætte sig selv først og være egoistisk nogle gange. Og frem for alt SÅ ER DET OKAY at lytte til hvad ens krop siger.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Rikke Simonsen | Flyv med mig

  Det er nemlig okay – pas på dig selv <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Jeanette Henriksen

  Hvor er du bare sej og modig.. Det kan være svært at stoppe op og gøre mere plads til sig selv. Håber virkelig det snart går bedre med ryggen og at du finder en god balance.. Knus Jeanette – http://www.jeasblanketanker.dk/ <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack

  Tak! Ja det kan være lidt af en kamp <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack

  Jeg prøver sødeste du <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Leave a Reply