Follow:

Glimt af februar

Nu er det blevet marts og forår, men her i Odense falder der stadig sne. Jeg håber virkelig at det snart stopper, for jeg er ikke særlig pjattet med det sne. Jeg synes virkelig at februar gik stærkt. Jeg føler virkelig at vi lige er gået i gang med den måned. Men på den anden side så har jeg virkelig også lavet mange ting i februar. Kæresten og jeg var på Fynboen og spise midt på måneden. Det var virkelig lækker mad. Dog en knap så god oplevelse af servicen.

Jeg er i fuld gang med at skrive på mit bachelor projekt og bruger i den forbindelse min fine tavle, hvor jeg kan samle noter fra forskellige artikler og bøger inden jeg skriver et nyt afsnit. Jeg har overvejet om jeg skulle skrive et indlæg om hvad jeg skriver opgave om, men jeg ved ikke om der vil være interesse for det?

Samtidig har jeg fået lavet det her virkelig fine net. Er mega pjattet med læder detajlen. Find en guide til hvordan man laver den lige her.

Jeg har i løbet af februar været i Storms Pakhus to gange. Den ene gang i virkelig hyggeligt selskab med nogle af de søde damer fra mit arbejde. Og den anden var en hurtig frokost med kæresten. Billedet nedenunder ligner et billede fra en sommerdag. Det var det så ikke, det var virkelig koldt men meget smukt.

I februar havde jeg også en aftale med nogle søde kvinder om at vi skulle lave fotoplader. Desværre måtte to af dem melde fra, så det endte med bare at være mig og Anna (Grødgrisen). Du kan finde en guide til hvordan man gør ovre hos Anna.

Jeg har derudover brugt en del tid hos Speltfar, hvor jeg har drukket god kaffe og arbejdet. Det ender efterhånden ofte med at jeg møder Anja (Mind If I W(h)ine) dernede.

Både Sara og Rikke har også lavet nogle fine indlæg med hverdagsglimt, som jeg helt sikkert synes I skal tjekke ud.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Rikke Simonsen | Flyv med mig

  Jeg håber, at du får en skøøøn marts! Og tak for linklove <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Sara Bau

  Sikke en dejlig februar – og ja tiden flyver virkelig bare afsted.
  Tusind tak for link-kærligheden, det varmer <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack

  Selv tak søde <3 håber også din marts bliver skøn

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack

  Ja det er vildt som tiden forsvinder! Selv tak søde <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Leave a Reply