Follow:

Hæklet pung

DIY hæklet pung
Hvis man har fulgt lidt med på min instagram @frejjack, har man nok set at jeg har delt lidt løbende billeder fra dette projekt. Jeg øver mig virkelig i at blive bedre til at hækle. Så det nyeste skud på det projekt er at lære at hækle mønster. Det er ikke helt nemt og jeg har også haft noget alt for tykt garn til den størrelse nål jeg har brugt her. Selve fremgangsmåden minder rigtig meget om det net som jeg har lavet, find opskriften her. Dog laver man kun en enkelt stangmaske og springer en maske over, for at lave selve hulmønsteret. Når man så skal udfylde hullerne lader man “bare” værre med at springe en maske over.

Læs også: DIY – hæklet net

Jeg er startet med et ret simpelt mønster, men mit næste projekt bliver noget i samme stil dog hvor mønsteret skal være bogstaver. Det er jeg ret spændt på hvordan bliver. En god hjælp til hvordan man laver selve mønstret er at lave et “mønster” på ternet papir, med det antal masker man har slået op i bredden. Herefter gælder det om at holde styr på antallet af masker, for at sikre at mønsteret bliver som man gerne vil have det. Jeg skal lige øvre mig lidt mere og så vil jeg gerne lave en opskrift på denne pung og måske på en med bogstaver. Planen er i hvert fald at jeg vil dokumentere det næste projekt løbende med billeder, og lave et samlede indlæg med det. En video bliver umiddelbart for besværligt at lave. Kunne I være interesseret i en opskrift?

Læs også: DIY – Hæklede hue med pelskvast

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply