Follow:

Hjemmelavet chilimayo

Chilimayo

Nu hvor jeg skriver bachelor så går jeg rigtig meget hjemme og derfor bruger jeg også noget mere tid på at lave ordenlig og lækker frokost til mig selv. I øjeblikket er en panini med chilimayo, frisk mozzarella, skinke og avocado et kæmpe hit. Sidst jeg skulle købe chilimayo var den skilt og virkelig ikke særlig lækker, så min kæreste lovede at lave en hjemmelavet til mig i stedet for. Den blev til gengæld virkelig lækker og lige som jeg gerne ville have, både i konsistens, smag og styrke.

Opskriften får I her:

 • 2 æggeblommer
 • 1,5.2 dl neutral olie
 • Salt og Peber
 • Grovkornet sennep
 • 1 tsk hvidvineddike
 • 1 tsk cayennepeber
 • Lidt sukker
 • 1-2 spsk sriracha efter styrke og smag

Kom æggeblommer, sennep, eddike, salt og peber i en skål og rør det sammen. Hæld langsomt olie i mens du pisker. Pas på det ikke skiller. Rør olie i til mayonnaisen er meget stiv (da der tilsættes ekstra ingredienser efterfølgende skal den være meget stiv som udgangspunkt). Tilsæt cayennepeber, sukker og sriracha efter smag. Husk at smage på den til du synes den har den rigtige smag og styrke. Kom din chilimayo i en lukket beholder og kom den på køl. Den kan holde sig 1-2 uger i køleskabet.

Det er en total favorit i øjeblikket og kan helt sikkert også anbefales til pommes frites.

Nu vil jeg gøre mig klar til at komme ud af døren og i teateret med nogle skønne damer.
Rigtig god weekend.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply kathrine

  JEG elsker personligt chilimayo, og det der ser virkelig godt ud! <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack

  Det er virkelig også lækkert! Jeg lever virkelig af det i øjeblikket <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frk Mejer

  Jeg elsker chilimajo! Tak for opskrift, det må jeg prøve

  30/11/-0001 at 00:00
 • Leave a Reply