Follow:

Nem bærkompot

Jeg har gået og manglet noget til at komme på min grød om morgnen. Så for nogle uger siden lavede jeg den her virkelig nemme og lækre bærkompot. Det er en opskrift af Grødgrisen dog med nogle små justeringer. Hvis du mangler mere inspiration til morgenmad eller topping så vil jeg helt sikkert anbefale dig at smutte forbi hendes blog. Man kan næsten ikke andet end at blive inspireret.

Jeg løb tør den anden dag og måtte så hen og lave en potion igen og det tager vitterligt kun 15 min at lave hvis ikke mindre. Så har du lige et øjeblik i køkkenet og mangler en lækker topping til din morgenmad så giv dig endelig i kast med den her.

Ingredienser til 1 lille glas:

  • 200 g frosne hindbær
  • 2 spsk vand
  • 1 tsk citronsaft
  • 2-3 spsk kokossukker

Kom alle ingredienserne i en gryde. Kog det op til alle bærene er kogt ud og hæld det på glas. Opbevar glasset på køl.

Eftersom der ikke er noget konserveringsmiddel i kan det nok holde sig et par uger, måske over en måned på køl. Potionen er dog ikke så stor, så du får den hurtigt spist.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply