Follow:

nemme bananpandekager

Nemme bananpandekager

Jeg elsker pandekager! De her er en lidt sundere og hurtigere udgave end den klassiske. De er perfekte til en søndag morgen. Opskriften er en jeg har fået af min mor og som jeg testede i søndags. De var så gode at de er værd at dele, så derfor får I opskriften her:

ingredienser til 1 person:

  • 2 æg
  • 1 dl havregryn
  • ½ banan
  • Evt. lidt kanel eller kardemomme

Bland ingredienserne sammen og blend dem med en stavblender til massen er lind og ens. Man kan komme lidt kanel eller kardemomme i dejen for at give den en lidt sødere smag. Steg dem på panden som små amerikanske pandekager. Server med topping efter eget ønske.

Jeg serverede dem med sirup og bær. Men jeg er sikker på de også er rigtig gode med en bærkompot.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Frejjack

    Tak! De er virkelig også gode <3

    30/11/-0001 at 00:00
  • Leave a Reply