Follow:

Stilhed

Der har været temmelig stille herinde siden mit sidste indlæg. Men jeg tænker at det indlæg nok meget godt opsummere at jeg lige har trængt til en pause. Det fjollede er at jeg har rigtig mange ideer til indlæg som bare ligger og venter, men jeg har simpelthen ikke kunne finde tid og overskud til det på det sidste. Min bachelor tager efterhånden mere og mere af min tid, sammen med to jobs. Så der er stadig nok at se til. Men det er jo som sagt OKAY ikke at have energi til 1000 ting på en gang. Derfor får I lige en kort opdatering på hvad min påske skal bruges på og så bliver der forhåbentlig tid og overskud til at skrive nogle indlæg i påsken.

Da første par dage i “påskeferien” er blevet brugt på arbejde og bachelor skrivning. Jeg har ikke skrivefri bare fordi det er påskeferie. Så jeg knokler videre, dog i lidt langsommere tempo end normalt. Når alle andre holder ferie (inkl. kæresten) så er det svært at finde energien til det. I dag er planen at jeg også skal skrive lidt, inden jeg skal til påskefrokost med mit arbejde. Fredag, søndag og mandag skal jeg bruge sammen med familien. De der påskefrokoster holder jo ikke sig selv. Og lørdag er jeg så ‘heldig’ at skulle på arbejde.

Det var så den påske. Jeg kan allerede mærke nu at den kommer til at gå alt for stærkt. Og at de dage jeg tillader mig at holde fri, forsvinder hurtigt igen. Men sådan synes jeg nu altid det er. Nu vil jeg lave mig en kop kaffe og få sat mig ned og skrevet et afsnit til min bachelor. Inden jeg skal igennem den helt store tøjkrise. For jeg aner endnu ikke hvad jeg skal have på til den påskefrokost.

Rigtig god påske til alle jer!

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply