Follow:

Concealer erfaring

Concealer erfaring

For noget tid siden spurgte jeg på min story om der var nogle som kunne anbefale en concealer, da jeg skulle have en ny. Der var et par stykker som vendte tilbage, men dog ikke så mange. Jeg lovede samtidig at dele de anbefalinger som folk kom med, for der var andre end mig som var i samme situation. Derfor deler jeg her nogle erfaringer som jeg har gjort mig, i forhold til concealere. Og så må I meget gerne byde ind nede i kommentarfeltet, med jeres erfaringer.

Til at starte med vil jeg lige fortælle lidt om min hud. For der kan være stor forskel på hvad der virker for folk alt efter hudtype. Jeg har altid haft sensitiv hud. Jeg har som barn døjet meget med eksem og tør hud, som jeg har måtte smøre ind dagligt. Det problem har jeg egentlig stadig, dog ikke så slem mere, da jeg er blevet mere opmærksom på at behandle min hud derefter. I ansigtet har jeg altid brugt en fed creme eller i hvert fald en som gav masse af fugt. Jeg har et indlæg på vej omkring mine yngling beuaty produkter, og her skal jeg nok fortælle lidt mere om hvad jeg bruger. Jeg har egentlig altid haft en rigtig pæn hud, men dog tør. Men efter jeg stoppede på p-piller er min hud gået lidt i selvsving. Jeg har aldrig haft problemer med urenheder, men det har jeg nu. Derfor er det også vigtigt for mig at min concealer både dækker rander under øjet og urenheder. Og så er jeg meget bleg. Det gør det nogle gange ret svært at finde en concealer som en lys nok.

Max Factor mastertouch: Jeg har igennem en årrække brugt Max Factors concealer, som jeg virkelig har været glad for. Men jeg synes desværre ikke at der er ret meget produkt i til pengene. Jeg bruger sådan en i løbet af 1-2 måneder og det synes jeg er lidt træls. Så hvis de ville være søde at komme lidt mere produkt i så man ikke skulle ud og købe en ny hver måned.

L’oréal true match: Den I ser på billedet er den seneste som jeg har brugt. Jeg har tidligere brugt en anden fra L’oréal som jeg virkelig var glad for, men den udgik af sortimentet. Så jeg prøvede den her. Og den kan ikke anbefales. Lige så snart den kommer på huden, så begynder den at tørre ind, hvilket gør det svært at blende den ud. Så i stedet for at ligge sig pænt så ender den med at lave nogle tørre kager af concealer, som ikke ligger særlig pænt på huden. Og så holder den desværre ikke hele dagen.

Maybelline Fit me: Denne her endte jeg med at købe da den var billig og jeg tidligere havde hørt nogle være glad for den. Den er okay, man skal dog lige sikre sig at man får den rigtige farve, for den kan godt være svært at fordele pænt. Det kræver i hvert fald lige lidt arbejde at få blendet produktet ind så det ser naturligt ud. Men så synes jeg egentlig også at den holder hele dagen. Den er ikke vildt god til de mørke rander, men den kan godt gå an. Så alt i alt en fin concealer til prisen.

Miild: De anbefalinger som kom ind på Instagram var alle sammen på Miilds concealer. Det er helt sikkert også en jeg rigtig gerne vil prøve. Den ligger dog i et lidt højere prisleje, men til gengæld er den også fri for alt muligt unaturligt og skadeligt kemi. Jeg prøvede den nede i The Organic Club i Odense, og den virkede virkelig som om at den var pengene værd. MEN den er i restordre og derfor er det ikke muligt at få fat i den lige nu. Men jeg er dog skrevet op til den, så lige så snart den kommer hjem får jeg en besked.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Lisbeth

    Åh, hvor jeg dog kender kampen! Især det sidste års tid efterhånden, hvor jeg generelt nok har været mere stresset end godt er, er min hud blevet ved med at springe ud i store urenheder, og det er så mega irriterende. Personligt går jeg faktisk mest efter en virkelig god foundation (bruger en fra The Body Shop), og så skal concealeren kun lige kunne tage resten. Mit håb er dog, at sommeren snart kan yde sin magi på min hud, så jeg ikke behøver bruge foundation hver dag – en flot tan skjuler bare bedre urenheder end “ghost skin”, haha!

    Knus

    30/11/-0001 at 00:00
  • Leave a Reply