Follow:

DIY kamerastrop

DIY Kamerastrop

Jeg har længe været lidt træt af den rem som hørte med til mit kamera fra start. Den er ikke særlig pæ og nogle gange lidt upraktisk når man står og tager billeder. Men på den anden side tør jeg heller ikke at bruge kameraet uden en form for rem eller strop. Så min kæreste og jeg har snakket om at købe sådan en håndledsrem til kameraet. Men sådan nogle koster jo. Og der kan jeg simpelthen ikke lade værre med at tænke om ikke man dog selv kan lave en. Og jo det kan man sagtens.

Læs også: DIY – Nøgleringe

Jeg har valgt at knytte stroppen til mit kamera. Jeg synes det både ser fedt ud og så kan den justeres til alt efter størrelse på håndled og så er det rimelig holdbart. Lige nu sidder den fast med en karabinhage. Hvilket også fungere fint, men jeg er lidt ude i at finde en anden løsning. Men som også skal være rimelig nem at tage af og på og samtidig være sikker så jeg ikke taber kameraret. Kom endelig med ideer.

Det er rimelig simpelt. I den ende man starter med at knytte, laver man lykken så stor at snorene kan komme igennem. Herefter knytter man det stykke man synes passer til ens håndled. Når stykket er langt nok klippes knyttesnorene af og lukkes så de ikke går op. Jeg har brændt nylonsnoren i enden og herefter limet enderne fast med superlim. Herefter har jeg lavet de midterste snore den i den ønskede længde og lavet endnu en lykke. Her er den igen lukket af på samme måde som tidligere. Herefter er der sat en karabinhage i.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply