Follow:

Et kroophold udover det sædvanlige

Et kroophold udover det sædvanelige

På fredag skal jeg noget jeg har glædet mig helt vildt til. Jeg skal nemlig på kroophold. Men det er ikke sådan et traditionelt kroophold. Nej min kæreste har inviteret mig på Henne Kirkeby kro, i anledning af hans fødselsdag. Og hold kæft hvor jeg glæder mig. Vi bestilte det tilbage i vinters og jeg har gået og glædet mig lige side. Og nu er det så lige om lidt.

Man kan på deres hjemmeside både se billeder af værelserne, finde menuen og selvfølgelig læse lidt om historien bag. Det har jeg selvfølgelig gjort og det gør bare jeg glæder mig endnu mere. Jeg kan godt forstå hvis det, for nogen virker helt sindsygt at bruge de penge på det, som det koster at komme med denne 2 stjernede Michelin restaurant. Men det er vores fælles hobby og en fælles passion, som vi nyder at dele med hinanden og dermed også få nogle helt unikke oplevelser som vi kan se tilbage på når vi bliver gamle.

Derudover så ligger det ikke så langt fra Vesterhavet så det regner jeg også med at vi lige skal ud og kigge til. Måske det bliver så godt vejr at man kan dyppe tærene i det også. Jeg krydser i hvert flad fingre. Og så lover jeg at jeg nok skal dele vores oplevelse med jer her og på min Instagram @frejjack.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Jeanette Henriksen

  Ej hvor lækkert.. Håber i får en skøn tur.. Er ret misundelig og glæder mig til at se mere.. Knus Jeanette <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply BLOGBYCC.DK

  Hvor ser der skønt ud, total romantisk. Jeg har aldrig været på kro ophold, men har overvejet flere gange at booke et lille ophold for at få plejet mig selv lidt. haha. <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Eline Tychsen

  Årh det lyder fantastisk! Håber I får en fantastisk weekend <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack

  Tusind tak <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack

  Hehe tusind tak <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Rikke Simonsen | Flyv med mig

  Jeg håber, at I har haft en helt fantastisk tur <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack

  Det havde vi! Tusind tak Rikke <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Leave a Reply