Follow:

Sommer og solbriller

1/Link | 2/Link | 3/Link | 4/Link | 5/Link | 6/Link

Hold nu op hvor er det bare lækkert vejr i øjeblikket. Det er bare med at komme ud og nyde det mens det vare. Og så kan man endelig tage solbriller på uden at virke sådan lidt fjollet. Jeg har samlet lidt forskellige solbriller, som alle sammen gerne måtte flytte ind hos mig. Jeg er især vild med dem fra Ray-ban. Hold nu op hvor er de fede. Men de er også en smule dyre. Men nu er jeg jo snart færdig som bachelor og så må man jo godt give sig selv en gave for det store arbejde 😉

Ellers er jeg ret vild med nr. 3 fra H&M. Og så står de til kun 69 kr. Så dem tror jeg lige at jeg bliver nødt til at gå forbi butikken og kigge nærmere på. Er det bare mig eller kan man aldrig få for mange solbriller? Det synes jeg umiddelbart ikke, det er jo lidt det sammen som med sko, tasker og jakke, i hvert fald herhjemme. Dog tror jeg min kæreste er af en lidt anden opfattelse. Jeg har faktisk også lige købt et andet par solbriller, som overraskende nok er fra Tiger. De har faktisk et par stykker som er ret fine. Hvis du vil se mine nyeste solbriller så hop over på min Instagram @frejjack .

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply BLOGBYCC.DK

  Synes nummer to er MEGA fede, så girly og med edge alligevel. Yassh

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply simone

  Er vild med de grønne!

  30/11/-0001 at 00:00
 • Leave a Reply