Follow:

Anmeldelse – I ly for regnen af Jojo Moyes

Anmeldelse-af-I-ly-for-regnen-af-Jojo-Moyes

Det ser ud, ligesom jeg har det indvendigt

_______________________

Læs også: Anmeldelse – Peters kærlighed af Mich Vraa

Jeg har efterhånden læst en del af Jojo Moyes bøger. Og er virkelig fan af hendes rigtig fine og finurlige univers. Jeg elsker den måde hun belyser svære emner og gør dem spiselige. ’I ly for regnen’ er hendes debutroman og er først lige blevet udgivet på dansk. Jeg er dog ikke helt så imponeret over denne roman som jeg har været over resten.

Bogen handler om 3 generationer af kvinder som har et temmelig anstrengt forhold til hinanden. Sabine sendes til Irland for at bo hos sine bedsteforældre mens hendes mor får styr på sit liv i London. Sabine har aldrig haft meget at gøre med sine bedsteforældre da hendes mor, Kate, ikke har det bedste forhold til dem selv. Storbypigen er da heller ikke specielt begejstret for udsigten til at tilbringe alt for meget tid i Irland, som er så langt fra den hverdag hun kender i London. Mens Sabine og hendes mormor, Joy, nærmer sig hinanden, afsløres en gammel hemmelighed også langsomt og ender med at komme frem i lyset, da Kate endelig gør dem selskab i Irland.

Læs også: Anmeldelse – Blækhat af Sissel-Jo Gazan

____________________________

’Jeg bor i Hackney. Det er i London. Der er ingen jagt der.’

’Ingen jagt?’

’Nej.’

’Åhhh.’ Han så lettere rystet ud, som om ingen jagt var et fuldstændig fremmed koncept.

_______________________

Det er en fin roman, som helt sikkert har noget af charmen som alle de andre bøger af Jojo Moyes. Men den har bare ikke helt samme kvalitet som mange af de andre bøger. Den er en smule langtrukken og ikke specielt fangende. Så derfor kan bogen også kun få 2 ud af 5 hjerter.

💜💜

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply