Follow:

Beauty favoritter

Beauty favoritter

Det her indlæg har faktisk været længe undervejs. Jeg harlænge gerne ville dele mine favoritter inden for beuaty med jer. Jeg har barelige haft den her bachelor sky som lige skulle drive over, men mere om det ogfremtiden i et andet indlæg.

De beuaty favoritter som jeg vil præsentere jer for er entennogle som, jeg har brugt i gennem flere år og som jeg bliver ved med at vendetilbage til. Eller produkter som jeg har opdaget inden for det sidste halve årog nu ikke ved hvordan jeg skal leve uden. Som skrevet i indlægget om concealers, så har jeg en temmelig tør og sensitiv hud. Min hud har altidkrævet meget fugt og jeg har derfor siden jeg var barn brugt meget fede cremer.Derfor vil mine favoritter også afspejle min evige jagt på produkter som ikkeudtørre min hud, men i stedet giver den fugt.

Læs også: concealer erfaring

BIODERMA – Micellar water

Jeg har brugt Bioderma igennem mange år efterhånden. Jeg harogså prøvet nogle andre brands, men jeg bliver ved at vende tilbage til Bioderma.Jeg synes at den renser godt og grundigt, men uden at være hårdhændet vedhuden. Denne gang har jeg fået købt mig en med pumpe og det kan helt sikkertanbefales, da det kan være svært at hælde ud af de normale flasker uden at derkommer for meget ud. Jeg bruger også en del andre produkter fra Bioderma, somjeg også er svært tilfreds med. Jeg bruger både deres vaskeolie og deres bodycreme fra Atoderm serien. Det er en serie de har lavet til sensitiv og tør hud.

AVÉNE – Eau Thermale

Det lyder nok ret fjollet at have vand på spray. Men for miggiver den lige det ekstra når jeg skal have ansigtscreme på eller hvis jeg haren hud som er blevet skadet af solen. Jeg har brugt den her thermale spray i endel år efterhånden og jeg kan ikke rigtig leve uden. Så må folk synes det erfjollet, men for mig er det sådan en velværd i hverdagen som jeg ikke vil væreforuden.

WELEDA – Skin Food

Det her er en af mine nyeste opdagelser. Jeg har læst flereanbefale produktet, så jeg måtte simpelthen afprøve det selv. Jeg har egentligaltid sværget til Elizabeth Ardens Eight hour creme, men den her kan nøjagtigdet samme. Dog har den det plus, hvis I spørg min kæreste, at den dufter megetbedre. Den er sådan lidt mere frisk i duften. Jeg synes faktisk den dufter lidtaf gin&tonic. Men den her creme kan alt! Den er god til læber, hænder,fødder, ansigt og hvis man har et sår eller flossede neglebånd. Den kansimpelthen det hele. Jeg bruger den primært til læber og hænder, eller hvis jegfår et sår som skal heles pænt.

BIO BEAUTÉ – Satin-touch oil

Det her er også en af de nyere opdagelser. Jeg købte den ivinters og har brugt den hver dag lige siden. Jeg har som sagt ret tør hud ogaltid svært ved at finde en ansigtscreme som giver nok fugt. Men med den herkan jeg selv tilføje noget mere fugt til den creme jeg bruger. Jeg bruger denmorgen og aften, hvor jeg giver den creme jeg kommer i ansigtet et lille spray.Derefter køre jeg det sammen oven på min håndryg og fordeler det derefter iansigtet. Man kan også spraye direkte i ansigtet, men det er lidt svært atramme og derefter få fordelt ordentligt, derfor den anden metode.

Læs også: 3 ting jeg gerne vil være bedre til

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply frkmejer

  Lækre produkter! Jeg har simpelthen også hørt så godt om Skin Food, så den må jeg da også prøve en dag!

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply FantasiFabrikken

  fedt at blive præsenteret for nye hverdags – wellnessprodukter. efter at have været i bobtboblen i flere år efterhånden skal man lige i gang med at forkæle sig selv igen. tak for tips

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Blogbycc.dk

  Jeg er virkelig glad for skin food <3. Den er så skøn.

  30/11/-0001 at 00:00
 • Leave a Reply