Follow:

Endelig færdig og dog alligevel ikke

Nu er jeg ved at være tilbage både her på bloggen og på min Instagram. Den der sorte bachelorsky skulle lige drive over, inden jeg igen havde overskud til noget. Men nu er det værste overstået og jeg mangler bare at forsvare sammen med min makker. Så om en lille måned kan jeg kalde mig Bachelor i Erhvervsøkonomi – Design og forretningsudvikling. Det er fanme mærkeligt at tænke på at jeg er færdig lige om lidt, men virkelig også rart. Dog er jeg ikke helt færdig for jeg har besluttet mig for at jeg skal læse videre på en Cand. Merc. Den jeg er kommet ind på er Cand. Merc. Management of Innovation Processes. Jeg har virkelig haft svært ved at beslutte mig for om det var det jeg ville, men nu er det endt sådan og så ser vi. Det er jo ikke sådan at jeg er tvunget til at læse den, hvis jeg finder ud af det bare ikke er mig alligevel.

Men det er godt nok underligt at stå på tærsklen til at være færdig efter 3 år på uni, for så ikke at være det alligevel. Men sådan er det jo nogle gange. På den ene side er jeg også ret glad for at den kandidat jeg nu skal læse ligger i Odense så jeg ikke skal pendle mere. Men på den anden side har jeg også fået en masse skønne venner og veninder i Kolding, som jeg kommer til at savne ikke at have en hverdag med mere. Men jeg slipper dog ikke Kolding helt endnu. Jeg er nemlig stadig en del af HAU-bestyrelsen som holder til i Kolding og hvor vi holder møde en gang om måneden.

Men nu vil jeg næsten holde sommerferie og glæde mig til de kommende festivaller og nyde at jeg har nået en stor milepæl i mit liv.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply