Follow:

Henne Kirkeby kro

Nu fik jeg endelig tid til at sætte mig ned og få fortalt om vores skønne tur til Henne Kirkeby kro. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse! Vi tog afsted fredag omkring kl 11 og nåede til Henne omkring kl 13. Vi havde dog først check-in kl 15, så vi kørte ud til stranden for at spise frokost. Her spiste vi frokost på Café Stranden, som vi havde hørt rigtig godt om og en sød følger også anbefalede os. Jeg var så sulten at jeg kastede mig over min fish and chips, og derfor ikke fik taget et billede. Hvilket er virkelig ærgerligt for den var både rigtig pæn og virkelig god. Den kan helt sikkert anbefales hvis man kommer på de kanter.

Efter frokost gik vi en tur på stranden, hvor jeg også fik taget nogle rigtig fine billeder. I hvert fald hvis jeg selv skal sige det. Min kære kæreste synes kun jeg var lidt irriterende, men altså sådan er det jo nogle gange.

Efter vores strandtur kørte vi tilbage til Henne Kirkeby kro og fik vores værelse. Og hold nu op et værelse. Jeg fik ikke taget nogle billeder, men I kan finde nogle billeder af værelserne her. Vi havde valgt et af de billigere værelser, men det var stadig en virkelig pænt værelse og med minibar inklusiv (høhø). Efter vi havde fundet vores værelse og pakket ud, gik vi tilbage til kroen (værelset var i en bygning ved siden af) for at få eftermiddagskaffe. Vi var så heldige at kunne sidde ude foran i solen og drikke vores kaffe. Efter kaffen, og kage selvfølgelig, gik vi en tur om i deres have. Henne Kirkeby kro er kendt for at have egen køkkenhave som forsyner kroen med lækre råvarer. Dog er det lidt tidligt på foråret til at der er kommet ret meget op af jorden endnu, men ingen tvivl om at det var på vej. Efter en tur i haven gik vi tilbage på værelset og slappede af inden vi skulle spise middag kl 19.

Menuen så således ud og nedenfor kan du se billeder af alle retterne. Man kunne også få ost til dessert, men det fravalgte vi i denne omgang.

Amuse (snacks)

Jegindø østers, grøne æbler, peberrod

Smørret crumpet. Stenbider røget & rogn

Tomat – trøffeltoast & vores lardo

Vores Han re.dux 18 brød med frisk havesmør

Ristede kammuslinger, Henne vinterporre & frisk ramsløg

Pighvar fra Hvide Sande, aromatiske krydderurter & citrusbouillon

Varde Ådal lam & morkel

Rabarber- & ingefærsandwish

Appelsiner & mørk chokoladebiskuit

Henne honningnougat

Passionsfrugt- & verbenapaté

Alt i alt en virkelig skøn aften, med utrolig lækker mad. Og morgenmaden var da også en kunstart i sig selv. På trods af god mad og masser af vin, sov jeg desværre ikke ret godt. Tror jeg som sædvanelig havde for meget at tænke på og så det der med at sove et fremmede sted det er jeg bare ikke ret god til.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Rikke Simonsen | Flyv med mig

    Det ser bare SÅ lækkert ud! Og så lyder det dejligt med noget kærestetid <3

    30/11/-0001 at 00:00
  • Leave a Reply