Follow:

Nye pyntepuder

Pyntepuder

​Jeg har længe gået og ønsket mig nogle nye puder til sofaen. Jeg har især været ret vild med den her, men den er virkelig også dyr. Især hvis man skal have et par stykker. Så derfor besluttede jeg at jeg i stedet ville sy nogle nye betræk til de puder vi allerede havde.

Jeg var i Stof og Stil og fandt det her virkelig fine stof. Jeg havde allerede besluttet mig for at vi trængte til noget mere farve, men ikke noget som man ville blive hurtigt træt af. Så det endte med at blive i grønne nuancer. Jeg gik primært efter noget flaskegrøn da jeg virkelig elsker den farve. Men samtidig så fladt jeg fuldstændig for det med de grønne blade på. Det giver ligesom noget mere liv til sofaen, samtidig med at det er lavet i noget stof som godt kan holde til lidt af hvert.

Jeg brugte de gamle pudebetræk til at måle efter og har også genbrugt de lynlåse som sad i. En rimelig simpel og overskuelig måde at få piftet sin sofa lidt op på synes jeg. Så mangler vi bare billedevæggen bagved. Men det er et længere projekt.

Jeg er ret godt tilfreds med resultatet af de nye puder. Hvad synes I? Og er det noget I kunne finde på at kaste jer ud i?

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Blogbycc.dk

  Stoffet med bladene på er bare så mega cool! mener faktisk at h&m havde en lignende kollektion på et tidspunkt. God weekend <3.

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack

  Tusind tak <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Leave a Reply