Follow:

Kan I huske vi var på det der kroophold.. der skete noget mere!!

Forlovelse

Det er efterhånden ved at være en gammel nyhed, men ikke desto mindre en nyhed. Jeg har skulle fortælle jer det her i en måned efterhånden. Men er kommet fra det af flere årsager.

Nå men som I nok har regnet ud (Billedet er ret afslørende) så er jeg blevet forlovet!! Jeg kan stadig ikke rigtig forholde mig til det, det er sådan lidt uvirkeligt, men på den gode måde. Jeg synes normalt jeg er ret god til at gennemskue min kæreste og gætte mig til når han har noget under opsejling. Men denne gang tog han virkelig røven på mig.

Jeg tror det var tilbage i januar at han snakkede om at vi kunne tage på Henne Kirkeby kro for at fejre hans fødselsdag. Jeg tænkte at det var en lidt større udskrivning end det plejer at være når vi fejre fødselsdag. Men på den anden side så havde han fået fuldtidsarbejde og derfor også flere penge mellem hænderne. Så for mig var det egentlig ikke så underligt. Men ugen op til begyndte han at sige noget med at der nok kom en pakke med posten en af dagene og jeg ikke måtte kigge i den, for han havde købt mig en lille ting. Egentlig synes jeg det var lidt mystisk, for det er ikke noget han plejer at gøre. Men på den anden side, man ved aldrig med ham.

Vi tog afsted mod Henne og havde en hyggelig tur derover og en hyggelig dag. Og da det så begyndte at blive aften begyndte han at snakke om, om vi skulle gå over og drikke noget vin inden maden. Men endte med at ombestemme sig igen. Hvilket jeg også tænkte “når ja” han er nok bare lidt rastløs, for vi kom kl 15 og havde først bord kl 19. Vi fik spist lækker mad og drukket vin til alle retter og hyggede os som vi plejer. Da vi havde drukket kaffe, besluttede vi at gå tilbage på værelset, for vi var ret trætter efter 8 glas vin. Da vi så kom over på værelset og bare gik og små snakkede, sagde han pludselig: “Der er lige noget jeg skal spørge dig om?”.

Jeg er nok ikke den bedste til at håndtere sådan noget, så jeg gik totalt i panik. Jeg kunne godt se at han var halvt på vej ned på knæ, og får bare udbrud “Nej, nej, nej, nej..”. Mens jeg bare tuder. Stakkels mand! Men det var ikke fordi at det blev et nej. Men jeg var bare ikke lige forberedt på det og gik nok mest af alt lidt i panik. Men det blev et meget stort JA!

Han har selvfølgelig ikke kunne beslutte sig for en ring, så jeg har fået to. Begge ringe er i sølv med en rådiamant. De er lige mig! Og jeg er så glad for dem. Men nu tænker du nok, “hvornår skal det så være, det bryllup?”. Og svaret er.. det ved vi ikke endnu. Der kommer nok til at gå mere end et år, da vi lige skal have sparet penge sammen. Men jeg lover at det ikke kommer til at gå stille forbi her på bloggen.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Fantasifabrikken

  super smukke ringe. wauw

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack

  Tak sødeste Lisbeth <3 Jeg er også vildt glad for dem!

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack

  Tusind tak! <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Rikke Simonsen | Flyv med mig

  Så stort tillykke altså! Jeg håber, at I får det bedste bryllup, når tiden kommer <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack

  Årh tusind tak søde! <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Leave a Reply