Follow:

Anmeldelse – Gramhavet af Erling Jepsen

Anmeldelse af Gramhavet

“På et tidspunkt dukkede Sanne op i vejkrydset og stod og kiggede sig forvirret omkring. Jeg ville give mig til kende, men far tyssede på mig. Han morede sig hjerteligt, og jeg kom vel også til at grine lidt, for Sanne så sjov ud, som hun stod der og ikke anede, hvad vej hun skulle vælge.”

________________

Jeg har længe gerne ville læse den her bog. Og har selv givet min mor den fordi hun gerne ville have den.. og så kunne jeg jo låne den 😉 Jeg havde egentlig glemt det igen, men da jeg så var hjemme for at besøge min mor, så jeg den i reolen og var nødt til at låne den med hjem.

Bogen handler om Erling og hans barndom. Om hvordan det er at bo i Gram, som er et sted lidt ud over det sædvanelige. Familien virker ikke som om den er fuldstændig i harmoni og faren truer da også flere gange med at hænge sig selv. Bogen er delt op i små mindre fortællinger som sammen danner et billede af familien og livet i Gram.

_______________

“I min barndom var der en mand, som boede i en høstak lidt uden for Gram, og det skete to gange, at det faldt mine forældre ind at besøge ham.”

_______________

Det er nogle på en gang mystiske, sjove og forunderlige historien som binder bogen sammen. Man sidder lidt tilbage med følelsen af, at man ikke helt kan regne ud hvad der er sandt og hvad der ikke er. Men bogen er skrevet godt og man er faktisk rigtig godt underholdt. Så derfor får den 4 ud af 5 hjerter.

💜💜💜💜

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply