Follow:

Stråtasker

1/Link | 2/Link | 3/Link | 4/Link | 5/Link | 6/Link

Jeg har et stykke tid godt kunne tænke mig sådan en stråtaske. Jeg synes virkelig de er fine og sommeragtige. Men jeg har ikke helt fundet den jeg godt kunne tænke mig. Men jeg tænker dog at nr. 6 kommer ret tæt på. Jeg er sikker på at den ville være helt vildt fin at have med på sommerferie. Men den kan ikke nå at komme hjem inden vi skal på ferie, så jeg tænker at jeg skal kigge efter en når vi er i Amsterdam. Det havde dog været noget andet hvis vi skulle til Asien, for der er jeg sikker på jeg ville kunne finde en. Jeg kan huske da jeg var med min familie på Bali for efterhånden mange år siden, at vi købte en som vi brugte når vi var ude at dykke. Så samlede vi skaller og sten i tasken, og da den var flette af strå kunne vandet løbe lige igennem og derfor rigtig smart at have med. Jeg tror desværre det er flere år siden at den taske røg ud. Jeg har fundet lidt forskellige som jeg alle synes er ret fine. Ud over en skuldertaske kunne jeg også ret godt tænke mig sådan en klassisk strandtaske udgave af sådan en stråtaske. Jeg kiggede på en i en lille butik da vi var i Paris for nogle år siden, men købte den ikke da jeg synes den var lige dyr nok. Men de havde ellers mange fine at vælge imellem.

Hvilken er din favorit?

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Fantasifabrikken

  åh ja gad godt en stor strandtaske i flet. og nr 6 er da så fin.

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Christina

  Ej altså… nu får jeg også lyst til at købe en stråtaske!

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack

  Jeg er også selv ret vild med nr. 1 <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack

  Den ville jeg virkelig også gerne eje <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Leave a Reply