Follow:

Tinderbox 2018

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at samle mine billeder fra Tinderbox i sidste uge. Det var en virkelig hyggelig festival. Jeg var afsted sammen med min kæreste alle dage. Vi mødtes med nogle af vores venner i løbet af festivallen. Det var en ret stille og rolig festival fra vores side. Det var som om vi ikke rigtig havde enerigen til det i år. Jeg har brugt hele dagen i går på at ligge i sengen med ondt i halsen, hoste og feber. Det startede allerede under Tinderbox, så det har nok også været derfor jeg ikke har haft energien. Men det var nu stadig en rigtig god festival, med god musik, drinks og masser af skønne mennesker. Herunder kommer min billedespam fra Tinderbox 2018. Og ja der er mange madbilleder 😉

 

Havde I andre en god festival?

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply