Follow:

Turen går til Amsterdam

Billede fra iamsterdam.com

Om en uge sidder vi i Amsterdam. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme afsted. Vi har allerede planlagt nogle ting som jeg vil dele med jer her og andre ting tager vi hen af vejen. Jeg har brugt forskellige sider til at finde information omkring hvilke ting vi skulle se og hvor vi skulle spise. Derudover har jeg fået en masse anbefalinger af både jer og venner/familie.

Jeg har blandt andet brugt Rockpaperdresses guide til Amsterdam. Derudover kan det også anbefales at slå et smut forbi Cammi.dk, hun bor selv i Amsterdam og giver mange gode tips til byen.

Vi har på forhånd bestilt indgang til Anne Franks hus. Jeg har hørt at det skulle være svært at komme ind hvis ikke det er gjort på forhånd eller at man i hvert fald skal vente i lang kø. Derudover har vi planlagt at besøge Moco, som er et museum for moderne kunst.

Som I nok ved så går vi begge to op i mad. Så derfor har vi også på forhånd bestilt bord på to resturanter som vi har fået anbefalet. Det ene er en restaurant som ligger i et drivhus. Det lyder totalt magisk og jeg har læst en del godt om stedet som hedder Restaurant De Kas. Det andet sted som jeg har fået anbefalet af en kollega, hedder Pressroom. Derudover har vi planer om at besøge et bryggeri, vi er dog ikke sikre på hvilket endnu.

Af andre oplevelser har jeg fået anbefalet en tur med kanalrundfart, én dags tur til Kinderdjik for at se på vindmøller i det fredede landskab, en shoppetur i de ni gader og et besøg på Noordmarket.

Vi har kun planlagt et par af tingene og så tror jeg vi tager resten som det kommer. Selvom jeg elsker at planlægge så synes jeg også det er ret hyggeligt at, gå på opdagelse i en by uden at have en plan. Det er ofte der man finder de mest magiske steder.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Emma

  det ser virkelig hyggeligt ud!

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply simone

  Jeg har lige været i Amsterdam, og det var SÅ hyggeligt, nok et af min yndlings byer nu! <3 Jeg har også hørt at det er svært at få billetter til Anne Frank, men vi var heldige at få billetter dagen før. Og har du set min Amsterdam Guide? Vi var på det hyggeligste pizza cruise, som var det hele værd! <3 http://simonekronborg.dk/amsterdam-travel-guide/

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply escali

  Wonderfull! Hope you are going to enjoy it <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack

  Ja det er virkelig en skøn by <3

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack

  Thanks a lot!

  30/11/-0001 at 00:00
 • Leave a Reply