Follow:

3 podcast til din hverdag

Nu er hverdagen for alvor tilbage. I dag har jeg første arbejdsdag efter 3 ugers ferie. Og jeg kan godt mærke at jeg synes det er lidt svært at komme igang igen. Men på den anden side har jeg også glædet mig til at komme igang igen. En af de ting jeg har set frem til, og det kan godt lyde mærkeligt, er mine cykelture. Jeg kan virkelig godt lide at cykle og især kan jeg godt lide at lytte til podcast når jeg cykler. Jeg er ikke altid så god til at lytte til det i løbet af mine dage på kontoret, fordi jeg har svært at ved læse eller skrive samtidig med at jeg lytter til en samtale. Men på cykelturen skal jeg kun koncentrere mig om min cykel og kan sagtens lytte imens.

Det fede ved podcast er at man kan blive klogere eller inspireret mens man laver noget andet. Det er et koncept jeg virkelig er fan af. Det kunne være der var andre derude som havde det lidt på samme måde, eller bare godt kan lide podcast, så derfor har jeg samlet nogle af mine favoritter i øjeblikket.

Great Women af Business
Er en amerikansk podcast som handler om forskellige kendte kvinder (primært amerikanske), og hvordan de har haft succes med deres business. Så det er lidt en slags biografi af forskellige kvinder. Hvor du samtidig får de business principper som kvinderne har levet efter. Det er en utrolig spændende og inspirerende podcast, hvor man blandt andet får hele Coco Chanels historie og business principper.

Sustain Daily Podcast
Det kan være du kender Sustain Daily på forhånd eller måske kender deres magasin Sustain Yearly. Hele konceptet handler om at leve mere bæredygtigt, det kan måske godt virke lidt uoverskueligt. Men her får du en hjælpende hånd på vejen, mod et mere bæredygtigt liv.

Fremtidens Ledelse To-Go
En virkelig spændende podcast hvis man går med en drøm om en dag at blive leder. Det er ikke en manual i ledelse, men man får en masse tips til hvordan man kan være en god leder. Samtidig bliver der diskuteret nogle spænende og relevante dilemmaer, som man godt kan ende med at stå overfor som leder.

Har I nogle gode podcast anbefalinger?

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Fantasifabrikken

  podcasts er det bedste at cykle eller rydde op til så går det bare lidt hurtigere og nemmere.

  30/11/-0001 at 00:00
 • Reply Frejjack - 3 motiverende podcasts - Frejjack

  […] Læs også: 3 podcasts til din hverdag […]

  09/04/2019 at 15:52
 • Leave a Reply