Follow:

Et outfit, et udsalgskup og noget med farver

Jeg har aldrig gået ret meget med farver. Jeg har altid været typen der gik meget i sort, hvid, grå og blå. Men det er som om der er ved at ske noget i min garderobe. Jeg har i hvert fald fået flere farverige ting ind. Og så er jeg begyndt at kombinere dem. WHAT!? Det ville jeg aldrig have troet om mig selv. Men den her kjole er bare virkelig fin og jeg har lyst til at gå med den hver dag. Jeg fandt den på udsalg til halvpris da vi var i Amsterdam. Og jeg viste med det samme at den skulle med hjem.

Hvis sandheden skal frem havde jeg nemlig lurret lidt på den herhjemme. Men ikke turde købe den fordi “jeg jo ikke går med farverigt tøj”. Men det er som om at ferier kan få en til at prøve nye ting. Vi kender vel alle sammen det der med at når man er på ferie, så er det smarteste i hele verden den der sarong med vildt mønster. Men går i den hele ferien og tænker nu skal jeg vise alle dem derhjemme hvor fedt det er at gå i. Men når man så kommer hjem er det bare knap så fedt. You get my point?

Sådan er det ikke med den her kjole. Men jeg havde nok aldrig købt den hvis jeg faldt over den herhjemme. Derudover så købte jeg også et par lyserøde sneakers. Heller aldrig en ting jeg tidligere havde gjort. For alle mine tidligere sneakers er enten grå eller sorte. Men jeg er vild med dem og jeg elsker dem. Det er efterhånden sjælendt at jeg gør de der gode udsalgsfund. Men den her gang føler jeg virkelig at jeg har gjort et kup.

Og ja så er jeg pisse glad for den taske jeg vandt fra Adax. Prøv dog lige at se den. Og ja den er sort og hvid. Men små skridt ik? 😉

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Eline Tychsen

    ELSKER farver, og du er så god i farver ☺️ Så fedt du også er begyndt at kombinere dem – det er altid så cool! glæder mig til at se flere farverige looks fra dig ❤️

    30/11/-0001 at 00:00
  • Leave a Reply