Follow:

Hæklede dinosaur

Henover sommeren havde sødeste Rikke en Crochet Along kørende ovre på sin blog. Jeg elsker at hækle så jeg hoppede med på vognen. Det blev der den her rigtig fine dinosaur ud af. Det var første gang at jeg skulle hækle noget som “skulle ligne noget”. Eller i hvert fald en bamse. Jeg var lidt udfordret til at starte med, men Rikke var super sød til at hjælpe mig i den rigtige retning. Den har sine små fejl, men det er også det som er charmen ved sådanne projekter, resultatet er ikke helt ens. Min kærestes niece har i øjeblikket noget med dinosaurer, så det var ret tilfældigt og heldigt at resultatet blev som sådan en. Den er derfor endt hos hende hvor jeg er sikker på at den vil få et godt hjem.

Har du selv lyst til at prøve kræfter med Miss Dinosaur så find opskriften lige her. Der kan du også se Rikkes virkelig fine resultat.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply