Follow:

Postkort fra Amsterdam

Som alle andre postkort så kommer dette med lidt forsinkelse. Vi har nu brugt et par dage i Piesport i Sydtyskland, hvor vi har boet ved en vinbonde. Her er så frygtelig varmt, at det næsten ikke er til at holde ud af være nogle steder. Vi nyder ferien og hinanden, men glæder os også til at vende snuden mod Danmark igen.

Men her er et lille postkort fra Amsterdam. Der skal nok komme en guide når jeg har samlet alle noter og billeder sammen. Jeg kan dog sige så meget at byen virkelig har fået en plads i mit hjerte. Jeg er helt vild med den måde man kan gå på opdagelse i alle de små gader. Og så er der bare sådan en hyggelig og afslappende stemning (når man ser bort fra turistfælderne). Helt sikkert et sted jeg kan anbefale andre at tage hen.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply