Follow:

Anmeldelse af Carrie

Mandag var jeg inde at se musicalen Carrie, fremført at Eliteteater på Magasinet. Jeg var også inde og se deres forestilling sidste år. Som jeg virkelig var begejstret for og denne er ingen undtagelse. Det er en gennemført forestilling med nogle virkelig dygtige sangere og skuespillere. Og da jeg fik af vide at hovedrolleindehaveren kun var 15 år, var jeg blæst helt bagover.

Carrie er en musical efter Stephen Kings bog af samme navn. Jeg har ikke nogen erfaring med Stephen King og har aldrig læst hans bøger. Men så vidt jeg kan læse mig frem til ligger stykket sig godt op af bogen. Stykket handler om Carrie White som har anomale kræfter, som hun selv har lidt svært ved at forstå. Samtidig bliver hun udsat for ekstrem mobning på den high school hun går på. Men dimissionsfesten og afslutningen på high school er lige om hjørnet og måske vil det hele blive bedre derefter.

Selv om selve bogen er fra 1974 rammer den ned i en moderne tematik om mobning og følelsen af at være anderledes. Det er et stykke som jeg tænker mange kan relatere til da det som sker omkring Carrie, er noget som foregår hele tiden. Jeg synes det er et rigtig vigtigt stykke og med et budskab jeg ser som, at mobning har konsekvenser. Det kan være en barsk omgang at skulle se på, men jeg synes at Eliteteater har formået at gøre det på en virkelig god måde. Selv om jeg dog krummede tæer undervejs.

En stor anbefaling herfra. I kan se stykket frem til d. 3. november på Magasinet i Odense.

Carrie Musical

Pressebillede fra Eliteteater

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Jeanette Henriksen

    Jeg var derind til deres premiere og det var virkelig en fed oplevelse, men det synes jeg altid det er med Elite Teater.
    Det var 3 år i træk jeg var derind og håber de kommer igen næste år.. 😀

    Knus Jeanette.. <3

    07/11/2018 at 00:25
  • Leave a Reply