Follow:

Et outfit og en formandspost

Der har været temmelig stille herinde i noget tid. Det er der flere grunde til. En af de ting som har fyldt rigtig meget har været generalforsamlingen i den netværksforening hvor jeg sidder i bestyrelsen. Det er et større stykke arbejde og få stablet det på benene og heldigvis har vi været mange hænder om det i år. Derudover gik vores tidligere formand af og derfor skulle der også findes en ny.

Jeg har været så heldig at få den store ære at blive formand for foreningen det næste år. Jeg er helt vildt stolt og beæret over at have fået den mulighed. Jeg har allerede en masse tanker og ideer om hvordan jeg godt kunne tænke mig at sætte mit præg på forening som formand.

Ovenstående outfit er fra torsdag i efterårsferien hvor jeg var i Jylland til Diamantbryllup. Kjolen er en jeg har købt på Veras marked, men jeg ved at du kan faktisk finde den på udsalg hos Envii her. Jeg er helt vild med den. Jeg har brugt den som på billedet med en top og en nederdel under, men også med jeans til. Begge dele fungere rigtig fedt. Og så har jeg virkelig fået mange komplimenter på den, hvilket jo altid er dejligt.

Nu vil jeg smutte over og få pakket min taske til i morgen, jeg skal nemlig til BogForum og skal derfor med toget ret tideligt. Læs hvad jeg skal se på BogForum lige her.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Jeanette h

  Stort tillykke med den nye titel! Hvor er det bare sejt!

  Klem J

  29/10/2018 at 15:06
 • Reply Moonlit Madness » Hvis jeg bliver klima-shamet én gang til...

  […] er fra Envii og er købt brugt, efter jeg har drømt om den siden jeg så smukke Freja i den for 7 måneder […]

  24/05/2019 at 10:26
 • Leave a Reply