Follow:

Forberedelse til årets bogforum

Forberedelse til bogforum 2018

Reklame – Pressebillet

Så er det lige om lidt, årets BogForum. Og jeg glæder mig som et lille barn. Jeg har set frem til det siden at jeg sidste år blev forhindret i at deltage. Jeg har kun deltaget på BogForum en gang tidligere, for nu 2 år siden (læs om det her). Men det var sådan en skøn oplevelse at jeg simpelthen er nødt til at deltage igen. Jeg skal i år afsted med min mor, min tante og min kusine. Vi er en dejlig samling læseheste, men med ret forskellig smag i bøger. Men vi kan dog blive enige om en del vi synes er godt.

Jeg har på forhånd været i gang med at kigge programmet igennem for at se hvad det indeholder af spændende oplæg. Vi skal afsted om søndag i år. Jeg ville egentlig gerne have været afsted både lørdag og søndag, men der skal også lige være tid til det. Det var der så ikke i år. Jeg har samlet hvilke ting jeg umiddelbart har planlagt at se her:

 • Mick Vraa – Fortæller om den sidste bog i serien om Dansk Vestindien, “Faith”.
 • Pelle Hvenegaard – Fortæller om sin bog ” Kære Zoe Ukhona”
 • Anders Matthesen – Interviews af Signe Molde om “Ternet Ninja”
 • Samtale mellem Thomas Korsgaard og Tine Høeg
 • Sara Omar – Fortæller om sin bog “Dødevaskeren” (læs anmeldelse her)
 • Morten Pape – Fortæller om sin bog “Guds bedste børn”
 • Rosa Liksom – Fortæller om sin bog “Oberstinden” (læs anmeldelse her)
 • Merete Pryds Helle – Fortæller om sin bog “Vi kunne alt”

Det er umiddelbart kun et udpluk af det jeg gerne vil se. Der er mere på listen og hvis jeg kender mig selv ret, så når jeg nok ikke det hele. For jeg skal også lige nå at kigge på bøger og så har de andre sikkert noget jeg har overset på listen.

Skal du til BogForum i år?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Frejjack - Et outfit og en formandspost - Frejjack

  […] Nu vil jeg smutte over og få pakket min taske til i morgen, jeg skal nemlig til BogForum og skal derfor med toget ret tideligt. Læs hvad jeg skal se på BogForum lige her. […]

  27/10/2018 at 19:30
 • Leave a Reply