Follow:

Velkommen til mit nye hjem

Det er ved at være noget tid siden at I har hørt fra mig. Men som I kan se er der sket en del på trods af stilheden. Jeg har nemlig rykket min blog væk fra Nouw og over så den ligger helt selv og samtidig fået ændret en del på designet. Jeg er selv ret godt tilfreds med resultatet selvom der nok vil være nogle børnesygdomme her i starten. Det kan også være I oplever at der måske mangler et billede hist og her, men jeg arbejder på at få det sidste på plads.

Jeg håber at I vil synes det er lige så fint som jeg gør og hvis I oplever noget i synes er mærkeligt, så smid endelig en kommentar eller en mail i min retning.

I siden kan I se de temaer/kategorier som jeg arbejder indenfor og som vil danne ramme for alt bloggens indhold. Gå endelig på opdagelse og se nogle af mine gamle indlæg som gerne skulle ligge under de respektive kategorier.

Sidst men ikke mindst, tusind tak fordi I stadig følger med og velkommen til dem af jer som er nye følgere her og på mine andre kanaler.

Følg mig via Faceboook og Instagram @Frejjack

Follow my blog with Bloglovin

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Lisbeth

    Hvor er det bare blevet super fint, søde! Du har et knivskarpt øje for at holde det rent og simpelt, uden at det bliver kedeligt. Well done! 🙂

    Knus

    11/10/2018 at 14:27
  • Leave a Reply