Follow:

En baby på vej

En baby på vej

Det er ved at være længe siden jeg sidst har opdateret herinde. Og som jeg skrev i mit seneste indlæg så havde jeg en masse som fyldte omkring mig. Hvis ikke man følger med på min instagram så kan jeg afsløre her at det er fordi jeg er gravid. Det har fyldt rigtig meget i mit hoved og i mit liv de seneste måneder og der er mange nye ting man skal forholde sig til. Og samtidig har det været svært ikke at måtte sige det til nogen. Jo det er noget man selv bestemmer, men vi ville være helt sikre på at alt var som det skulle inden vi offentliggjorde det.

Men nu er det ude og det er så dejligt endelig at kunne dele lidt ud af hvad der sker i mit liv. Jeg er blevet spurgt af flere om min blog så bliver sådan en mommy-blog. Og nej det er ikke planen. Planen er at fortsætte med at dele ud mit liv og mine oplevelser som jeg har gjort indtil nu, så der vil nok komme et lille indlæg i ny og næ. Det kan næsten ikke undgås med sådan en livsforandring som det bliver.

Vi har talt en del om det her med at dele billeder af sine børn på de sociale medier og hvilke konsekvenser det har, samt om det er et valg vi kan tage for vores barn. Jeg kan afsløre at min kæreste er stærk imod at jeg deler billeder af vores barn, både her og på instagram. Men han ved også godt at det er svært for mig at dele det jeg gør, hvis ikke det også kommer til at omhandle vores kommende barn. Men indtil nu er vi blevet enige om at så længe baby er inde i maven, så er det min egen krop jeg viser frem og fortæller om.

Men at når barnet kommer til sommer så kommer jeg ikke til at dele billeder af vores barn. Måske der kommer et enkelt eller to, men der kommer nok nærmere en lille hånd eller en lille fod med hist og her. Jeg forstår fuldt ud hans bekymring og hvorfor han ønsker at vores barn ikke skal ”udstilles” på de sociale medier, når det ikke selv har et valg. Jeg ved at der er meget blandende holdninger til det derude og jeg har fuld forståelse for begge dele. Men det her er vores valg og det håber jeg man vil have respekt for.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Lisbeth

  Kæft, det er også en voksen overvejelse at skulle have! Forstår godt begge sider, men tror også det er svært at håndhæve i praksis, når først baby er her. I mit hoved handler det om ikke at udstille barnet, men det er en balance alt sammen ❤

  Knus

  17/01/2019 at 18:22
  • Reply admin

   Du har helt ret det er nok ret svært at håndhæve fuldstændig når baby først er kommet, fordi man gerne vil vise hele verden hvor fantastisk en baby man har. Men jeg tror det er sundt at gøre sig nogle overvejelser om det inden <3

   30/01/2019 at 16:34

  Leave a Reply