Follow:

En hjemmestrikket sweater

En hjemmestrikket sweater

Det sker ikke så tit man roser sig selv, især ikke som dansker. Men lige nu kan den jantelov godt pakke sammen, for jeg er ret stolt af mig selv. Min første hjemmestrikkede sweater. Jeg strikkede og hæklede som barn og lærte det primært af min mormor. Men meget af det var noget med at prøve sig frem og så fik mine dukker diverse eksperimenter.

For nogle år siden begyndte jeg så at hækle igen, hvilket man også har kunne se lidt af her på bloggen. Men efter nogle år med hækling besluttede jeg mig for at, jeg ville lære at strikke igen. Jeg startede med at strikke en hue til min kæreste. Det var et relativt overskueligt projekt at kaste sig over. Men nu skulle jeg prøve at strikke en sweater. Et rimelig ambitiøst projekt. Men man kan ikke få for mange striktrøjer. Jeg synes godt nok det var ret svært i starten. Det med at lære at læse og forstå en opskrift, det tager altså lidt tid. Men med lidt hjælp fra både Google og Youtube, så lykkedes det alligevel. Jeg fik dog lavet en fejl på ærmerne som jeg først opdagede da jeg havde strikket 30 cm på det første. Så det blev et lidt anderledes ærme end der stod i opskriften. Men det synes jeg ikke gør så meget.

En hjemmestrikket sweater

Det er en opskrift af PetiteKnit, som virkelig laver mange flotte strikke opskrifter. Du kan finde opskriften lige her, sweateren hedder Ingen Dikkedarer. Jeg har allerede kastet mig over et nyt projekt, som jeg glæder mig til at vise jer.

En hjemmestrikket sweater

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Lisbeth

  Den er vildt flot! Jeg synes det er hamrende imponerende, at du har strikket den selv. Venter stadig ivrigt på, at jeg finder roen til at lære det selv, haha 😀

  Knus

  04/02/2019 at 21:03
  • Reply admin

   Tak! Jeg er også ret stolt af resultatet 🙂

   06/02/2019 at 14:07

  Leave a Reply