Follow:

Turen går til Budapest

Vi skal til Budapest! Jaahh. Vi har bestilt en tur til Budapest i starten af April og jeg glæder mig allerede helt vildt. Vi har været i Budapest før og har lige siden talt om at vi gerne ville tilbage igen. Så nu har vi bestilt en forlænget weekend til den skønne by. I og med vi har været der før, så har vi set alle de der ting man skal se. Lige på nær den Jødiske Synagoge. Så den her gang vil vi gerne nyde byen selvfølgelig, men også gå på opdagelse nogle knap så turistede steder.

Så hvis du har et godt kendskab til Budapest eller været der og har en virkelig god anbefaling, så smid den gerne i min retning. Som det nok efterhånden er gået op for en del der læser med herinde og som følger med på instagram. Så går vi rigtig meget op i mad- og vinoplevelser, og skal helt sikkert også forbi en Michelin resturante mens vi er afsted. Så hvis du kender et mega lækkert sted man bare skal spise, eller noget man bare skal opleve men som ikke er de klassiske turist ting, så skriv endelig!

Vi har som sagt allerede talt om nogle ting vi gerne vil. Vi vil gerne spise på en af de andre Michelin resturanter (vi var på Costes Downtown sidst), se den Jødiske Synagoge, på street food marked og så har min kæreste lovet at jeg må komme på katte café igen (#catlady). Men derudover har vi ikke planlagt noget. Vi har dog heller ikke så mange dage dernede så det er også begrænset hvad vi kan nå.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Lisbeth

  Det burde ikke være tilladt at være så misundelig, som jeg er lige nu! Åh, hvor gad jeg godt tilbage, altså. Totalt drømmeby 🙂

  Hvis ikke jeg tippede jer om det sidst (eller hvis I ikke nåede det), så er burgerne fra Burger Market to die for! Martin og jeg er stadig hjemsøgt af drømme om dem, haha. Og så fik jeg i øvrigt den bedste kop kaffe nogensinde hos Kontakt Kaffe, som ligger inde i den hyggeligste lille bitte baggård sammen med Szimply Food – det mest IG-venlige morgenmadssted jeg har oplevet 😀

  Knus

  20/02/2019 at 22:03
  • Reply admin

   Uhh det lyder som nogle gode tip! Det må jeg lige tjekke ud 🙂 IG-venlige steder er jo lige os 😉

   21/02/2019 at 09:40

  Leave a Reply