Follow:

Mine beauty produkter og rutiner

Jeg har efterhånden brugt mange år på at finde de produkter og den beauty rutine som passer til min hud. Nu har jeg vist fundet det som virkelig fungere for min hud. Dog er min hud lidt udfordret af alle hormonerne i kroppen. Der er mange der siger at når man bliver gravid så får man sådan en flot hud og tykt hår. Jaaa det er så ikke noget jeg har mærket til, tværtimod. Jeg har haft en del urenheder i løbet af min graviditet. Men imellem de her udbrud så føles min hud virkelig gennemfugtet og i balance. Det er jo meget individuelt hvad der virker for ens hud, men det her er hvad der virker for min.

Jeg har talt lidt om (i hvert fald på Instagram) at jeg forsøger at overgå helt til økologiske og bæredygtige produkter i min hudpleje rutine. Det var et valg jeg tog allerede inden jeg blev gravid. Det er ikke for at være hellig eller noget. Jeg bruger stadig produkter som ikke lever op til dette, fordi jeg simpelthen ikke har fundet det rigtige produkt til at erstatte det jeg bruger i forvejen. Det skal give mening at skifte ud og ikke bare gøre det for at gøre det. Men det er også med et ønske om at gøre noget godt for mig selv, miljøet og for baby.

Et mærke jeg generelt er blevet virkelig glad for er Ecooking. De laver virkelig nogle gode produkter til min hud.

Morgen:

beauty-rutiner-morgen

Om morgenen bruger jeg en rensemælk fra Ecooking. Jeg vasker mit ansigt med vand og renser efter med rensemælk. Ofte bruger jeg en lille silikone børste, denne er købt i Søstrene Grene, til at få renset i bund. Den er dog vigtigst for mig at få brugt om aftenen når alt dagens snavs skal renses af. Så det er ikke altid jeg bruger den. Herefter bruger jeg en spray til ansigtet fra Avene, som jeg synes er god til at binde fugten fra cremen i huden. Om vinteren bruger jeg ofte en dråbe olie sammen med min ansigtscreme, for at få lidt ekstra fugt til huden. Men ellers bruger jeg en serum under. Her har jeg dog ikke fundet den helt rigtige endnu. Herefter lader jeg lige min creme få lov at trænge ordentligt ind, inden jeg begynder på make-uppen. I øjeblikket bruger jeg kun concealer, pudder og blush. Hvis det så skal være rigtig vildt, så får mine bryn også lidt farve og mine vipper et gang mascara, men det er kun hvis jeg skal noget særligt.

Aften:

beauty-rutiner-aften

Om aftenen bruger jeg lidt længere tid på min rutine. Jeg starter med at vaske dagens snavs af med rensemælk og her bruger jeg altid min silikonebørste. Hvis jeg har haft mascara på så fjerner jeg det med en rondel og min Bioderma, det kan rensemælken nemlig ikke tage helt selv. Herefter bruger jeg min ansigtsspray. Hver anden dag bruger jeg min natcreme med en serum under, og hver anden dag bruger jeg kun olie. Den dag jeg bruger olien alene er også den dag jeg laver Gua Sha massage. Det er virkelig en luksus at bruge Gua Sha stenen. Det er noget jeg for nylig har introduceret til min rutine og jeg er virkelig glad for resultatet. Jeg kan se at der er langt færre af sådan nogle talg knopper i mit ansigt. Jeg har haft en større en af slagsen som sad på kæben og virkelig gjorde ondt. Jeg kunne ikke trykke den ud, det gjorde den kun mere hævet og øm. Men efter jeg er begyndt at bruge min Gua Sha og får masseret området så er knoppen næsten forsvundet og den er ikke længere hævet og øm.

Efter at have renset og fugtet huden er det på hovedet i seng, dog smøre jeg altid lige mine hænder ind i creme inden og tager en læbepomade på som giver ekstra fugt. Jeg vågner ofte om natten og er helt tør i munden, så jeg har altid vand stående ved siden af min seng.

Jeg håber at min rutine kan være til inspiration for dig. Det lyder måske som en voldsom omgang, men det tager ikke ret lang tid og så kan jeg simpelthen ikke gå i seng uden at rense mit ansigt. De aftner jeg er så træt at jeg næsten ikke kan hænge sammen så springer jeg da også over hvor gæret er lavest. Så renser jeg kun ansigtet med Bioderma og derefter giver den fugt. Men de fleste dage så får jeg renset i bund, for jeg kan virkelig både se og mærke en forskel på min hud når jeg gør det.  

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Lisbeth

  Åh, jeg vil virkelig også gerne få testet Ecooking af på et tidspunkt!
  Hvis det er, så kan jeg virkelig anbefale en kognac-svamp til ansigtet i stedet for silikonebørsten; de kan købes med naturlige tilsætninger, afhængigt af din hudtype. Og så bruger jeg lige for tiden det nye ansigtsserum fra Jurenka, som trænger VILDT hurtigt ind, og min hud reagerer faktisk ret godt på det 😀

  Knus

  25/03/2019 at 10:47
 • Reply admin

  Tak for tippet! Tror faktisk at jeg har sådan en svamp et sted. 🙂 Lyder godt må lige tjekke Jurenkas serum ud 🙂

  26/03/2019 at 13:50
 • Reply Frejjack - Hæklet rondeller - Frejjack

  […] men også de ting jeg bruger i forbindelse med min rutine. Læs mere om min beautyrutine i dette indlæg. Nu er turen kommet til at udskifte vatrondellerne med hæklede […]

  26/05/2019 at 12:19
 • Leave a Reply